У Вашингтоні ввели карантин до 24 квітня

У Вашингтоні ввели карантин до 24 квітня

У Вашингтоні заборонили збори десяти і більше осіб у зв'язку з поширенням коронавірусу

Мер Вашингтона (США) Мюріель Баузер видала указ про тимчасове закриття всіх підприємств, що не мають першорядного значення, а також заборонила зборів десяти і більше осіб у зв'язку з поширенням коронавірусу на території округу Колумбія.

Про це повідомляє «Голос Америки».

Столична влада тимчасово заборонили роботу всіх міських туристичних агентств, тренажерних залів, оздоровчих клубів, спа і масажних закладів; театрів, кінотеатрів, зорових залів, нічних клубів, перукарень та манікюрних салонів, тату-салонів, роздрібних магазинів одягу та інших бізнесів не першої необхідності.

Згідно з текстом указу, під його дію потрапляють компанії, що надають послуги першорядної важливості: продуктові магазини, банки, автомайстерні, дитячі садки, лікарні, аптеки, ветеринарні клініки і ще ряд закладів.

Раніше президент США Дональд Трамп заявив, що хотів би зняти обмежувальні заходи, введені у зв'язку з пандемією коронавіруса, до 12 квітня.

Зазначимо, що США вже обійшли Іспанію за кількість хворих на Covid-19.

До слова, президент США Дональд Трамп напередодні повідомив, що не збирається повторно проходити тест на коронавірус Covid-19.

Дональд Трамп погодився пройти перевірку на коронавірус після того, як вже друга людина, з якою він зустрічався, захворіла на Covid-19. Попри це американський президент заявив, що не боїться вірусу та відкидає можливість ізоляції.

13 березня лікар президента США Дональда Трампа Шон Конлі заявив, що у американського лідера немає коронавірусу.

Як повідомлялося, Трамп ввів надзвичайний стан у США.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: