Україна не прийме жодних таємних планів стосовно Донбасу і Криму – Яценюк

Україна не прийме жодних таємних планів стосовно Донбасу і Криму – Яценюк
Арсеній Яценюк прокоментував ініціативи Путіна щодо Донбасу і Криму 

Переговорні пропозиції президента Путіна - це завжди обман, - нагадав Яценюк

Лідер партії «Народний фронт» Арсеній Яценюк наголошує, що Україна не прийме жодних таємних планів стосовно Донбасу і окупованого Криму, які були ініційовані російською стороною на зустрічі президентів РФ та США у Гельсінкі.

«Переговорні пропозиції президента Путіна - це завжди обман. Радимо усім партнерам не мати жодних ілюзій стосовно «нових» і «цікавих» ідей, які Росія запропонувала на зустрічі в Гельсінкі», - написав Арсеній Яценюк на своїй сторінці у Facebook.

«За цими ідеями видно старе і хиже нутро агресора, якому приносить задоволення насмішка над вільним світом. Більшість пропозицій, про які відомо, імітують шлях до рішень. Це переговорна пастка», - переконаний він.

Арсеній Яценюк підкреслив: «Україна не прийме жодних таємних планів стосовно Донбасу і Криму. Україна має політичне, моральне і людське право вимагати від партнерів із Заходу твердо дотримуватися цивілізованих принципів міжнародних відносин. Моральна рівність з агресором - це найгірший з можливих ударів масового ураження стосовно самих себе».

Як повідомлялося, президент РФ Володимир Путін сказав російським дипломатам, що зробив главі американської держави Дональду Трампу на саміті пропозицію «провести референдум, щоб сприяти врегулюванню конфлікту на Східній Україні», але погодився не оголошувати про цей план публічно, щоб президент США міг його розглянути.

Читайте також статті: 

Трамп: американський президент чи російський агент?

Побачення у Гельсінкі. Як Путін і Трамп «добре поговорили» 

«Це була неймовірна капітуляція». Америка шокована Трампом

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: