Українець на коні намагався переправити тютюн з Росії

Українець на коні намагався переправити тютюн з Росії
Чоловік вів через кордон коня, на спині якого були прибудовані металеві клітки з вантажем

Документів у контрабандиста не було, але він сказав, що є громадянином України і незаконно переміщував з Росії сім картонних коробок з тютюном для кальяну

Контрабандист намагався конем провезти в Україну з Росії контрабанду тютюну для кальяну. Про це повідомляє Держприкордонслужба у понеділок, 7 вересня.

«Близько шостої ранку прикордонний наряд відділу Золочів виявив рух від державного кордону в тил України, недалеко від населеного пункту Окіп. Одна людина вела коня, на спині якого були прибудовані металеві клітки з вантажем. Законну вимогу прикордонників зупинитися правопорушник проігнорував і кинувся навтіки. Під час переслідування правоохоронці змушені були зробити попереджувальний постріл з автомата, після чого порушника затримали», - сказано в повідомленні.

Документів у контрабандиста не було, але він сказав, що є громадянином України і незаконно переміщував з Росії сім картонних коробок з тютюном для кальяну.

Тепер його притягнуть до адміністративної відповідальності за статтею про порушення прикордонного режиму, а також відносно чоловіка склали адміністративні матеріали за статтями про незаконний перетин кордону і злісну непокору вимозі правоохоронця.

«Товар, вартість якого оцінено в понад 105 тисяч гривень, передали представникам митниці», - резюмували в ДПСУ.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: