Україну намагаються підкупити для повернення росіян у ПАРЄ – Кулеба

Україну намагаються підкупити для повернення росіян у ПАРЄ – Кулеба
Дмитро Кулеба

Гарантій повернення Росії до ПАРЄ досі немає

Деякі представники Парламентської асамблеї Ради Європи хочуть повернення російської делегації, через що тиснуть на Україну.

Про це на своїй сторінці у Facebook написав постійний представник України у Раді Європи Дмитро Кулеба.

Він зауважив, що деякі представники ПАРЄ дійсно хочуть повернення російської делегації до сесійної зали. Попри це, Україна не йде на компроміси у цьому питанні, хоча її і схиляють до цього.

«Вперше про це кажу: два тижні я отримую запитання від посланців - яка ваша ціна за повернення Росії в ПАРЄ? Я відповідаю: виконання резолюцій ПАРЄ. Саме це українські депутати проштовхнули в доповідь Ніколетті. Ця правка ухвалена всупереч оппонентам», - наголосив Кулеба. 

Зазначимо, Кулеба також пояснив, що схвалення у ПАРЄ резолюції, яка може допомогти повернути російську делегацію, ще не нокдаун для України. За його словами, гарантій повернення Росії до ПАРЄ досі немає. 

Як відомо, 11 жовтня Парламентська асамблея Ради Європи затвердила резолюцію, яка створює умови для зняття політичних санкцій з делегації Російської Федерації.

Член української делегації у ПАРЄ, нардеп Володимир Ар'єв пояснив, яким чином стало можливе ухвалення такої резолюції і що це може означати для України.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: