Усі казахи чекають на перемогу України. Звернення відомого продюсера шокувало росіян (відео)

Усі казахи чекають на перемогу України. Звернення відомого продюсера шокувало росіян (відео)
Арман Шураєв обурений заявами російських пропагандистів щодо відмови Казахстаном проводити парад 9 травня
фото з відкритих джерел

Арман Шураєв втер носа кремлівському пропагандисту Тиграну Кеосаяну, який раніше погрожував казахстанцям

Продюсер і громадянський активіст Казахстану Арман Шураєв у відповідь кремлівському пропагандисту й чоловіку одіозної журналістки Маргарити Симоньян Тиграну Кеосаяну, який днями виступив із гнівною заявою щодо відмови Казахстаном проводити парад 9 травня, сказав, що всі казахи підтримують Україну. Відповідне відеозвернення він опублікував у YouTube.

«Тигране, я думав, що вата головного мозку – це хвороба, яка не передається статевим шляхом. Чи то Марго (Симоньян, – ред.) тебе заразила, чи ти її заразив, але ваша камасутра призвела до таких незворотних наслідків... Що стосується того, що ми не святкуємо день Перемоги, скасували парад, я можу сказати, що ми всі казахи, практично 100%, чекаємо на перемогу України над Росією. І цей День Перемоги України ми відзначатимемо, зі сльозами й з радістю на очах», – сказав продюсер.

Відомо, що у Казахстані спалахнув гучний скандал у зв'язку із заявами російського пропагандиста Тиграна Кеосаяна, який погрожував казахстанцям можливістю вторгнення російської армії на територію Казахстану після відмови влади країни проводити парад 9 травня.

Прессекретар Міністерства закордонних справ Казахстану Айбек Смадіяров назвав слова російського пропагандиста вірменського походження «образливими». Також він дав зрозуміти, що незабаром Кеосаяна буде внесено до списку небажаних для в'їзду в Казахстан осіб, і він не зможе відвідувати країну.

Зазначимо, що Кеосаян є чоловіком Маргарити Симоньян – головного редактора міжнародного інформаційного агентства «Росія сьогодні», інформаційного агентства Sputnik, а також міжнародної інформаційної мережі Russia Today (RT) – усі вони належать російській владі. Раніше після вторгнення Росії в Україну Симоньян також виступала з агресивними випадами на адресу Казахстану.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Україна хоче допитати російських пропагандистів і воєначальників Путіна.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: