В Іраку застрелили двох журналістів

В Іраку застрелили двох журналістів
Ахмед Абдула Самада і Сафаа Галі 
Фото: dijlah tv

Оператор отримав три кульові поранення у груди

Кореспондента телеканалу Dilja Ахмеда Абдула Самада і оператора Сафаа Галі застрелили в Іраку. Про це повідомляє DailyMail.

Як наголошується, невідомі відкрили вогонь по авто журналістів. На веб-сайті Dilja TV оприлюднили відеозапис з місця вбивства. На кадрах видно, що Самад отримав вогнепальне поранення голови, на дверцятах автомобіля - сліди від куль. Оператор отримав три кульові поранення в груди.

Посольство США в Багдаді опублікувало в Twitter заяву, де назвало вбивство журналістів «жалюгідним і боягузливим».

«Тривалі вбивства, викрадення людей, переслідування та залякування з боку збройних угруповань представників преси, активістів соціальних мереж і прихильників реформ в Іраку не можуть залишатися безкарними», - йдеться в сообщании.

Нагадаємо, в неділю, 12 січня, в Іраку обстріляли ракетами з установки «Катюша» військову авіабазу, де розміщуються американські військові.

Раніше повідомлялося, що військовослужбовці США знали про майбутню атаку на американську авіабазу Аль-Асад в Іраку. Так, більшість військ вилетіли з бази, інші ховалися в бункерах за два з половиною години до початку ракетного удару.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: