Американську авіабазу Аль-Баляд в Іраку обстріляли з «Катюш» – є поранені

Американську авіабазу Аль-Баляд в Іраку обстріляли з «Катюш» – є поранені
Фото: Luke Kitterman/U.S. AIR Force

На території авіабази також базуються військові міжнародної коаліції

Територію іракської авіабази Аль-Баляд у неділю обстріляли з «Катюш», поранені четверо військовослужбовців ВПС Іраку.

Про це повідомляє SPA.

«Повітряну базу Аль-Баляд, що на північ від столиці Іраку Багдада, сьогодні атакували вісьмома ракетами «Катюша», – йдеться у повідомленні.

Як зазначається, вісім ракет типу «Катюша» впали на авіабазу Аль-Баляд, внаслідок чого отримали тілесні ушкодження четверо військовослужбовців ВПС Іраку, в тому числі двоє офіцерів.

На території Аль-Баляд також базуються військові США та міжнародної коаліції, що веде в регіоні боротьбу з «Ісламською державою». Про поранених серед них не повідомлялося.

«Авіабаза Аль-Баляд, на якій розміщуються американські війська на північ від Багдада, отримала 8 ракет «Катюша», поранено 4 військовослужбовців ВПС Іраку», – написала журналістка Елізабет Хейчдорн у Twitter.

Як повідомлялося, у ніч на 3 січня командувач елітних сил «Ель-Кудс» з Корпусу вартових ісламської революції Ірану генерал Касем Сулеймані, а також заступник командира іракського шиїтського ополчення Абу Махді аль-Мухандіс були знищені ракетним ударом поблизу летовища Багдада.

Відносини між США та Іраном загострилися після вбивства іранського генерала Касема Сулеймані. У ніч на 8 січня Іран обстріляв ракетами дві військові бази США в Іраку.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: