В ОБСЄ не можуть підтвердити смерть бойовика Мотороли

В ОБСЄ не можуть підтвердити смерть бойовика Мотороли
Співробітники місії ОБСЄ ретельно перевіряють всю інформацію і підтвердити загибель Павлова поки не можуть

Бойовик Моторола загинув у неділю внаслідок вибуху, що пролунав у ліфті його будинку в окупованому Донецьку

Заступник голови СММ ОБСЄ в Україні Олександр Хуг заявив, що в організації поки що не можуть підтвердити смерть бойовика Мотороли в Донецьку. Про це він сказав у коментарі «112 Україна».

За словами Хуга, співробітники місії дуже ретельно перевіряють всю оновлювану інформацію і підтвердити загибель Арсена Павлова поки що не можуть.

«Ми знаємо про ці повідомлення (про смерть Павлова. – Ред.). Виходячи з наших власних спостережень, ми не можемо підтвердити ту інформацію, яку було надано. Наші спостерігачі, які перебувають у Донецьку, дуже ретельно ведуть спостереження за ситуацією, яка склалася в цій області по обидва боки від лінії зіткнення. Будь-яке погіршення ситуації з якої-небудь причини – цього необхідно уникнути», – сказав Хуг.

Нагадаємо, ввечері 16 жовтня російські ЗМІ повідомили, що у ліфті житлового будинку у Донецьку загинув один з бойовиків «ДНР» Арсен Моторола Павлов: саморобний вибуховий пристрій спрацював, коли той повертався домому. Моторола дістав травми, несумісні з життям. 

У СБУ та МВС підтвердили смерть бойовика Мотороли.

В СБУ також заявили, що смерть бойовика вигідна російському керівництву через те, що він багато знав стосовно діяльності РФ на сході України.

За смерть терориста Мотороли ватажок так званої ДНР Олександр Захарченко планує ввести жорсткі міри покарання.

Екс-голова Служби зовнішньої розвідки України Микола Маломуж назвав дві можливі версії вбивства бойовика Мотороли.

Волонтер Роман Донік повідомив, що Моторолу знищили абхазькі терористи після відмашки Кремля через довгий язик його дружини.

Читайте також матеріал «Главкома»: «Звідки взявся Моторола. 10 фактів з біографії терориста»

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: