В ОБСЄ зафіксували колону машин, що прямують у бік Луганська

В ОБСЄ зафіксували колону машин, що прямують у бік Луганська

ОБСЄ також зафіксувала колону машин поблизу Дебальцеве

Учасники СММ ОБСЄ зафіксували наявність машин військового типу і присутність озброєних осіб навколо будівлі, де раніше було розміщено Управління МВС України в Луганській області.

Про це йдеться в повідомленні прес-центру штабу АТО в Facebook.

«Патруль СММ зафіксував колону машин у складі не менше 6 вантажівок військового типу, 2 бронетранспортерів, 1 зенітної установки ЗУ-23), а також більше 20 цивільних автомобілів без номерних знаків щонайменше 50 озброєними особами на автодорозі поблизу Дебальцеве Донецької області», - йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що подібна колона, яка рухалася у напрямку Луганська, пізніше була зафіксована іншим патрулем СММ в с. Весела Тарасівка (15 км на захід від Луганська).

В ОБСЄ вважають, що це та сама колона, яка була зафіксована біля Дебальцеве.

Нагадаємо, через загострення ситуації в окремих районах Луганської області Президент Петро Порошенко скликав позачергове засідання Воєнного кабінету Ради національної безпеки та оборони України.

У Міністерстві внутрішніх справ України підтвердили втечу ватажка «Луганської народної республіки» Ігоря Плотницького в Росію.

Як повідомлялося, в окупованому Луганську військовий переворот: озброєні люди оточили центр.  

У центр міста пригнали бронетехніку. Це стало результатом конфлікту між ватажком «ЛНР» Ігорем Плотницьким і відстороненим від посади «голови МВС ЛНР» Ігорем Корнетом.

Жителі міста повідомляють, що в Луганську не працюють телебачення і радіо, а також пошта.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: