В Україну за добу повернулися майже 5 тис. громадян

В Україну за добу повернулися майже 5 тис. громадян
Фото: dpsu.gov.ua

7 квітня Україну залишили 3,8 тис. осіб, з них 1,5 тис. іноземців

Упродовж минулої доби до України прибули понад 4,8 тис. громадян України.

Про це повідомляє пресслужба Державної прикордонної служби України.

«Минулої доби прикордонники здійснили 9,6 тис. пропускних операцій. 7 квітня на в’їзд в Україну оформлено понад 4,8 тис. наших співвітчизників. Крім того, учора Україну залишили 3,8 тис. осіб, з них 1,5 тис. іноземців», - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, прикордонники у взаємодії з представниками санітарно-карантинних підрозділів провели температурний скринінг та опитування про стан здоров’я понад 5,8 тис. осіб, які прямували в Україну. За результатами додаткової перевірки лікарями ознак захворювання на Covid-19 не виявлено. Також встановленим порядком оформлювалися інформативні згоди про самоізоляцію та надавались відповідні пам’ятки.

За інформацією пресслужби ДПСУ, минулої доби в пунктах пропуску виявлено сім порушників правил карантину, про що повідомлено співробітників поліції.

Як повідомлялося, в Україні до 24 квітня продовжено карантин для запобігання поширенню коронавірусу. Усі, хто прибув у країну, повинні пройти 14-денну самоізоляцію.

Нагадаємо, станом на 9:00 8 квітня в Україні 1668 лабораторно підтверджених випадків Covid-19, з них 52 летальні, 35 пацієнтів одужали. За добу було зафіксовано 206 нових випадків. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: