Викрадений на адмінкордоні з Кримом військовий виходив на зв’язок

Викрадений на адмінкордоні з Кримом військовий виходив на зв’язок
Зник старший стрілець Добринський під час несення служби на спостережному пункті «Барліг», що неподалік селища Сиваш

Приблизно об 11 годині ранку Добринський зателефонував товаришу по службі та повідомив, що перебуває у тимчасово окупованому Криму, але де саме, не знає

Військовослужбовець 95-ї десантно-штурмової бригади Євген Добринський після свого зникнення телефонував товаришу по службі. Про це стало відомо з власних джерел УНН.

Зник старший стрілець Добринський під час несення служби на спостережному пункті «Барліг», що неподалік селища Сиваш Генічеського району Херсонської області.

За наявною інформацією, зник солдат орієнтовно о 5 годині ранку на відстані приблизно у 200 метрів від основного пункту спостереження (на цьому місці виявлені сліди волочіння, ймовірно, людини).

Приблизно об 11 годині ранку Добринський зателефонував товаришу по службі та повідомив, що перебуває у тимчасово окупованому Криму, але де саме, не знає.

Також є інформація, що він або ж представник окупаційної влади Криму уточнювали паспортні дані викраденого солдата.

Нагадаємо, 30 травня близько 5:00 в районі півострова Чонгар під час несення служби на спостережному посту було виявлено відсутність військовослужбовця одного з підрозділів ЗСУ. Проводяться оперативно розшукові дії.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: