Віра Савченко теж програла вибори: в Авдіївці переміг директор коксохіму

Віра Савченко теж програла вибори: в Авдіївці переміг директор коксохіму
Муса Магомедов переміг на виборах до парламенту 

Магомедов, який балотувався від партії Опозиційний блок, в своєму окрузі набрав 64,6% голосів виборців

Генеральний директор Авдіївського коксохімічного заводу Муса Магомедов впевнено переміг на виборах до парламенту в окрузі №45, випередивши серед інших 10-ти кандидатів Віру Савченко.

Про це свідчить інформація ЦВК.

Так, вже опрацьовано 100% протоколів, і за цими результатами Магомедов, який балотувався від партії Опозиційний блок, в своєму окрузі набрав 64,6% голосів виборців.

Він випередив кандидата від політсили «Опозиційна платформа - За життя» Анастасію Петренко, за яку віддали свої голоси 14,56% виборців, а також Георгія Кюджиєва від «Слуги народу», який набрав 7,97% голосів, і Віру Савченко, яка висунута політичною партією «Громадсько-політична платформа Надії Савченко» і набрала лише 3,95%.

Магомедов очолює завод, який є містоутворюючим в Авдіївці і допомагає місту, його жителям у відновленні будинків, зруйнованих обстрілами російських окупантів, допомагає в оснащенні лікарень, шкіл, дитячих садків.

Місцеві ЗМІ зазначають, що «Магомедова в Авдіївці знають і поважають, тому що практично всі обстріли міста і заводу він пережив разом зі своїми працівниками».

Раніше повідомлялося, що за Надію Савченко проголосували всього 1% виборців. На окрузі лідирує самовисуванець Олександр Ковальов, який набирає 64,31% голосів виборців.

Також нагадаємо, що ЦВК оприлюднила імена вже 40 нардепів-мажоритарників.




 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: