Загострення на Донбасі: бойовики поранили чотирьох бійців АТО

Загострення на Донбасі: бойовики поранили чотирьох бійців АТО
Українські військовослужбовці

Пораненим бійцям ЗСУ було надано невідкладну медичну допомогу та доставлено до військових лікарських установ

Ситуація у районі проведення АТО ускладнюється. Російсько-окупаційні війська продовжують поступово збільшувати кількість обстрілів на різних ділянках лінії зіткнення та вести прицільний вогонь по оборонних укріпленнях Збройних сил України.

Про це йдеться у звіті прес-центру штабу АТО.

Зазначається, що на луганському напрямку, застосовуючи 120-ти і 82-мм міномети, гранатомети, стрілецьку зброю та озброєння БМП ворог неодноразово обстрілював захисників Луганського, що на Світлодарській дузі. З мінометів 82-го калібру, гранатометів і стрілецької зброї бив по оборонцях Новотошківського та Новоолексантрівки. Під гранатометний вогонь противника потрапили опорні пункти сил АТО у районі Зайцевого. А поблизу Кримського і Золотого застосовано стрілецьку зброю.

На донецькому напрямку близько 10 мін різних калібрів противник випустив неподалік Павлополя. Застосовуючи піхотне озброєння, російські найманці також неодноразово порушували перемир’я у передмісті Авдіївки та на підступах до Пісків.

Загалом за минулу добу противник провів 30 прицільних обстрілів позицій Збройних сил України по усій лінії зіткнення. У переважній більшості випадків захисники України відкривали вогонь у відповідь зі зброї, не забороненої Мінськими домовленостями.

У результаті ворожих обстрілів четверо військовослужбовці сил АТО було поранено. Їм надано невідкладну медичну допомогу та доставлено до військових лікарських установ.

Зазначимо, що з опівночі до 18:00 суботи російсько-окупаційні війська 10 разів порушили перемир’я. 

До слова, українська сторона сподівається на позитивний результат в питанні обміну заручниками до Нового року. В ОРДЛО підтвердили наявність у себе 88 осіб зі 157, запитуваних офіційним Києвом.

Ватажок «ДНР» Захарченко доручив підготуватися до обміну полоненими з Україною.

Читайте також матеріал «Главкома» Капелан Костянтин Холодов: Священик іде на війну, щоб людина не оскотинилася

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: