Замах на Мосійчука: нардеп поскаржився на нестерпні болі

Замах на Мосійчука: нардеп поскаржився на нестерпні болі

За словами нардепа, його стан покращується, але з тіла ще не вилучені всі осколкові елементи

Народний депутат Ігор Мосійчук, який отримав поранення під час вибуху в Києві, розповів про стан свого здоров'я. На своїй сторінці у Facebook він повідомив, що його стан поліпшується.

«Доброго ранку, українці! Живий. Стан покращується, але з тіла ще не вилучені всі осколкові елементи і звичайно болі іноді стають нестерпними», – написав Мосійчук.

Наразі з тіла Мосійчука ще не вилучено близько 5-6 осколків. В результаті осколкового перелому у депутата дуже сильно пошкоджена рука, через що Мосійчук сидить в апаратах Ілізарова.

Також стало відомо, що 56-літня жінка, Надія Тарасенко, яка постраждала під час замаху на Мосійчука, залишається без свідомості, з її мозку лікарі дістали кулю та фрагменти черепної кістки.

Нагадаємо,25 жовтня ввечері на виході з телеканалу Еспресо, коли народний депутат від Радикальної партії Ігор Мосійчук виходив з будівлі, стався направлений вибух. 

Лідер Радикальної партії Олег Ляшко заявив, що у Мосійчука поранення важкі, але жити буде.

В СБУ повідомили, що в результаті вибуху загинули дві людини: помер охоронець Мосійчука та перехожий, який проживав у сусідньому під'їзді.

Радник міністра внутрішніх справ Зорян Шкіряк вважає, що вибух, в якому був поранений нардеп від Радикальної партії Ігор Мосійчук, це терористичний акт. Радикали заявляють, що замах на Мосійчука - це справа рук Кадирова.

У прокуратурі назвали всі версії замаху.

У Кремлі назвали «проявом русофобії» звинувачення в причетності до замаху на Мосійчука.

Читайте також статтю: Замах на Мосійчука. Головні версії та що врятувало життя депутату?

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: