Зеленський боїться опозиції, а найбільше – її лідера Порошенка, – Сюмар

Зеленський боїться опозиції, а найбільше – її лідера Порошенка, – Сюмар
Вікторія Сюмар заявила, що Володимир Зеленський намагається знищити Петра Порошенка через політично вмотивовані кримінальні розслідування
Фото: eurosolidarity.org

Президент Зеленський боїться лідера опозиції, п’ятого президента України Петра Порошенка, а тому намагається знищити його через політично вмотивовані кримінальні розслідування. Таку думку висловила депутатка фракції «Європейська солідарність» Вікторія Сюмар у коментарі телеканалу «Прямий».

«Напевно, це страх політичної конкуренції передусім. І бажання зачистити як інформаційне, так і політичне поле від тих політиків, які можуть бути ефективними, які можуть рухати Україну в бік інтеграції з Європейським Союзом, і які мають відповідні політичні команди, які можуть змінити ситуацію в країні», – зауважила Сюмар.

«Хочеться винищити все опозиційне поле, і в першу чергу лідера опозиції, яким очевидно сьогодні є Петро Порошенко. Саме через це його намагаються зачистити шляхом політично вмотивованих переслідувань», – наголосила представниця «Європейської солідарності».

За її словами, заява голови фракції «Слуга народу» Давида Арахамії про причини невдоволення роботою генерального прокурора Рябошапки лише підтверджує цю тезу.

«Думаю, що це зізнання Арахамії є абсолютно промовистим – коли з одного боку всі кажуть ми не втручаємось у діяльність незалежних правоохоронних органів, але звільняємо генерального прокурора, бо він відмовляється підписувати абсолютно абсурді підозри», – додала вона.

Вікторія Сюмар підкреслила, що п’ятий президент України Петро Порошенко виконував свої конституційні повноваження, а тепер йому намагаються вручити підозру про те, що він захоплював державну владу в Україні.

«Це просто смішно звучить. Інакше, ніж зі сміхом та іронією про це говорити не можна. Як законно обраний президент може захоплювати владу? За таким підходом Володимир Зеленський її захопив вже мільйон разів, насправді, і про це зізнався навіть публічно», – додала депутатка.

«Ні категоріями права, ні категоріями політики ніхто не думає», – підкреслила представниця «Європейської солідарності».

«Президент вчора закликав тут, на трибуні, мати пам’ять. Але мені здається, що у них самих з історичною пам’яттю зовсім і зовсім погано. Забули і приклад Кучми, і приклад Януковича – і всі наступають на їхні граблі», – зауважила Вікторія Сюмар.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: