Зеленському перед пресконференцією гріли феном стілець: відео

Зеленському перед пресконференцією гріли феном стілець: відео
Володимиру Зеленському перед виступом на вулиці гріли стілець феном

Стільці Зеленського і Мендель висушили феном перед початком пресконференції

Перед початком пресконференції в Маріїнському парку для Президента Володимира Зеленського висушили та нагріли стілець феном.

Відповідне відео опублікував в Facebook журналіст Олександр Гончаров.

Як повідомлялось, президент Володимир Зеленський у середу, 20 травня, провів тригодинну пресконференцію, присвячену року з дня його інавгурації.

За день до заходу в парку підстригли газон, а сьогодні з самого ранку у столиці накрапав дощ.

Організатори не передбачили навісів на випадок негоди, в зв’язку з чим намокли і сцена, і стільці, призначені для журналістів і президента.

Перед початком заходу група з 4 осіб занесла намоклий стілець глави держави до приміщення Маріїнського палацу й висушила його за допомогою фена.

Крім того, ця ж група людей провела аналогічні дії з ще одному стільцем, який, за словами Гончарова, призначався для прессекретарки президента Юлії Мендель.

Інцидент викликав обурення екснардепа, лідера «Радикальної партії» Олега Ляшка.

«Куди витрачаються гроші платників податків. На жопогрів!», — прокоментував він.

Подію не залишила без уваги й лідер партії «Батьківщина» Юлія Тимошенко. Вона заявила, що «тепер бачила все», а також поцікавилася, чи гріли стільці для Голобородька.

screenshot_2

Під час пресконференції Зеленський заявив, що однієї президентської каденції йому може не вистачити, щоб виконати ці обіцянки, і він подумає про можливість балотуватися на другий термін, хоча в його передвиборчій програмі зафіксовано, що він обійматиме посаду президента виключно п’ять років.

Як повідомлялось, підготовка до пресконференції Зеленського почалася зі скандалуЖурналісти низки провідних українських ЗМІ заявили про те, що Офіс президента відмовив їм у акредитації. «Вперше за 10 років існування «Главкома», наших журналістів не акредитували на пресконференцію президента. Навіть при Януковичу пускали, хоч і не давали задати запитання. Але акредитовували. Що ж, це їх вибір. Ось так і організовується різними тимошенками-єрмаками «тепла ванна» Зеленського. Зрештою, і це пройде», – написав в Facebook керівник проєкту «Главком» Віктор Шлінчак.

Натомість потрапити на пресконференцію президента змогла «журналістка» Шарій.net.

Напередодні речниця президента Юлія Мендель наголосила, що жодних «теплих ванн» на пресконференцію не готували«Не сумніваюся, що завтра стане зрозуміло, що жодних «теплих ванн» Володимиру Олександровичу не готували. Як показав рекордний пресмарафон, шостий президент України готовий відповідати на всі питання навіть впродовж 14 годин», - зазначила Мендель.

Нагадаємо, 20 травня 2019 року відбулася інавгурація Зеленського.

З нагоди 100 днів президентства Зеленський провів 14-годинний пресмарафон.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: