Злодій і вбивця: новорічне звернення Путіна обурило росіян

Злодій і вбивця: новорічне звернення Путіна обурило росіян
Володимир Путін

Офіційне відео виступу Путіна всього за дві години отримало 75 тисяч дизлайків

Російські користувачі інтернету вкрай негативно відреагували на традиційне новорічне привітання незмінного керівника РФ Володимира Путіна.

Про це пишуть Карельские Вести.

Якщо проаналізувати реакцію інтернет-користувачів, а саме ті коментарі, які вони почали в масовому порядку залишати під відеороликами з новорічним зверненням Путіна, то стає зрозуміло, що 2018 рік виявився вкрай неприємним для пересічних громадян Росії з цілої низки причин.

«Своє обурення люди вирішили висловити безпосередньо, спробувавши достукатися до глави держави. Наразі всі коментарі, лайки та дизлайки приховано!», - наголошується у повідомленні.

Офіційне відео виступу Путіна, надрукований на сторінці російського «Першого каналу» в Youtube, всього за дві години отримало 75 тисяч дизлайків і хвилю негативних коментарів, після чого власники аккаунта відключили статистику і коментарі, повідомила у Facebook журналіст видання The Insider Russia Анастасія Кириленко.

bez-ymeny

Повну картину народної реакції на виступ російського диктатора можна скласти після аналізу коментарів користувачів YouTube.

Окрім того, росіяни поставили величезну кількість дизлайків. Зокрема, під роликом державного «Першого каналу» (Росія) у звернення Путіна було 11 тис. лайків й понад 66 тис. дизлайків за загальної кількості переглядів в понад один мільйон.

За кілька годин з відкритої статистики було вилучено дані про кількість лайків та дизлайків. Також виявилася недоступною можливість залишати коментарі під відеозаписом з новорічним зверненням Путіна. Втім, на YouTube залишається досить велика кількість роликів із цим його зверненням.

«Статистика по цим відео також свідчить про негативну реакцію росіян», - наголошує видання.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: