«Завжди був чекістом». Донька друга Путіна поділилась власними враженнями від президента РФ

«Завжди був чекістом». Донька друга Путіна поділилась власними враженнями від президента РФ
Ольга Литвиненко

«Я ніколи не відчувала до нього симпатії, більш того, ставилася з осторогою»

Ольга Литвиненко, донька ректора Санкт-Петербурзького Гірничого інституту Володимира Литвиненка, який, за її словами, написав дисертацію Путіну, поділилась власними враженнями від зустрічей з Путіним. Про те, зокрема, що президент РФ «завжди був для неї чекістом», жінка розповіла в інтерв’ю «Главкому».

За її словами, Володимир Литвиненко займався бізнесом з Путіним давно, ще з 1991 року: «Я з дитинства пам’ятаю їхні зустрічі. Вони незаконно ввозили у Німеччину та інші зарубіжні країни рідкоземельні метали, декларуючи цей вантаж як «компьютеры». Їм потрібен був досвід мого батька - як спеціаліста у цих справах і, відповідно, його контакти на Пікалевському глиноземному заводі. Власне кажучи, це був один з перших бізнесі».

Як зазначає Ольга, наживо Путіна вона бачила двічі.

«Один раз у Гірничому інституті, коли була ще зовсім маленькою дівчинкою. Він мені тоді підписав книжку, не пам'ятаю вже яку саме, - «Оленьке, с любовью». Потім, у більш дорослому віці, я його бачила на День незалежності».

Литвиненко підкреслює, що для неї Путін «завжди був чекістом».

«Я ніколи не відчувала до нього симпатії, більш того, ставилася з осторогою. Для мене це був якийсь дивний дядько, непривітний. Всіх їх пов'язували виключно бізнес-інтереси. Зате мій батько завжди ненавидів Ігоря Сєчіна, бо вони постійно конкурували між собою за близькість до Путіна, - це те, що я пам'ятаю з домашніх розмов. При цьому він, звісно, був змушений з ним «дружити», взаємодіяти. Це така система, що коли ти вже потрапив туди, то живим з неї не вийдеш», — резюмувала Ольга

Повну версію інтерв’ю читайте тут: Донька ректора, який написав дисертацію для Путіна: Було тепло, співали пташки – все надихало батька на «плагіатські» подвиги

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: