ЗМІ: в окупованому Криму «замінували» шість виборчих дільниць

ЗМІ: в окупованому Криму «замінували» шість виборчих дільниць

Ні на одній дільниці навіть під час обшуків правоохоронців роботу не припиняли

Станом на 13:00 18 березня в правоохоронні органи окупованого Криму надійшло шість дзвінків про «мінування» виборчих дільниць, пишуть «Новини Криму». Про це журналістам повідомив голова виборчої комісії Михайло Малишев.

«Було вже шість дзвінків про замінування дільниць: у Армянську, в Саках два, і три в Сімферополі», - розповів Малишев.

За його словами, ні на одній з дільниць робота не припинялася. «Всі дільниці були обстежені, ніяких закладок, ніяких предметів не виявлено. Голосування триває», - підкреслив глава виборчкому.

Як зазначив Малишев, IP-адреси, з яких надходили дзвінки, знаходяться в Швейцарії, але по факту дзвінки могли проводиться з будь-якої точки світу.

Нагадаємо, в окупованому Сімферополі, сьогодні, 18 березня, мешканці міста своєрідним чином виявили свої думки щодо виборів, які нині відбуваються. Про це пише керівник кримськотатарського каналу ATR Ленур Іслямов.

На парканах біля об’їзної дороги Сімферополя зявилися надписи: «Слава Україні! Путін – вбивця» та інші.

Нагадаємо, Україна направила генсеку ООН, голови Радбезу і всім делегаціям країн-членів офіційні листи, в яких йдеться, що проведення РФ президентських виборів в окупованому Криму порушує Статут ООН.

Також лист містить заяву МЗС України щодо вирішення окупаційної адміністрації півострова провести незаконне голосування у Криму.

Зазначимо, що Путін віддав свій голос на виборах у Москві, хоча раніше анонсувалось голосування в окупованому Криму.

Нагадаємо, у ніч на 18 березня за київським часом у Росії розпочалися вибори президента. Завершиться голосування о 20-й годині 19 березня в найзахіднішій у Росії Калінінградській області, де місцевий час збігається з київським.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: