З'явилося фото розстріляної автівки Окуєвої і Осмаєва

З'явилося фото розстріляної автівки Окуєвої і Осмаєва
Розстріляний автомобіль, в якому перебувала Аміна Окуєва

Стрілянина велася з правого боку автомобіля

У мережі з'явилося фото розстріляного автомобіля, в якому перебували Аміна Окуєва та Адама Осмаєв. Фото опублікував у Facebook користувач Ротан Кримський.

«Стрілянина велася справа. Аміна взяла на себе 6 куль з АК», - зазначив він.

Як повідомляв «Главком», ввечері 30 жовтня автомобіль, в якому їхала Окуєва, був обстріляний на залізничному переїзді біля селища Глеваха Київської області. В результаті отриманих поранень Аміна загинула, її чоловік Адам Осмаєв отримав поранення. Подружжя перед обстрілом поверталося до Києва з іншого регіону.

В поліції заявили, що Окуєву та Осмаєва розстріляли з автоматичної зброї, вони відмовились від охорони після попередньої замаху 1 червня 2017 року. Прокуратура вже має декілька головних версій вбивства Окуєвої.

Нардеп Ігор Мосійчук повідомив, що його помічниця Окуєва була убита пострілом в голову.  У Київській області та сусідніх регіонах введено план перехоплення «Сирена».

Внаслідок збройного нападу, в якому загинула Окуєва, її чоловік Осмаєв отримав кульове поранення в ногу. Обстріл він вважає замахом на них обох. І бачить у ньому російський слід, як і в ситуації з нардепом Мосійчуком.

Правоохоронці оцінили вбивство Окуєвої як замовне. Відкрито кримінальне провадження за ст 115, п. 11. На даний момент тривають слідчі дії, правоохоронці досі проводять план «Сирена».

В мережі з’явилися перші фото та відео з місця вбивства Окуєвої під Києвом. 

Читайте також: Зухвале убивство під Києвом. Хто така Аміна Окуєва

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: