Близько 2 тисяч людей візьмуть участь у велораллі на Одещині

Близько 2 тисяч людей візьмуть участь у велораллі на Одещині

Учасники марафону мають подолати 100 кілометрів за 24 години

В Одеській області 7 квітня відбудеться спортивний марафон «100 кілометрів Поясом Слави». Його учасниками стануть близько 2 тисяч велосипедистів і більше ста пішоходів.

Про це йшлося під час наради з організаторами заходу в Одеській обласній державній адміністрації.

«Цей спортивний марафон є традиційним для Одеської області. І дуже радісно, що він привертає увагу як мешканців регіону, так і багатьох людей з інших куточків України та закордону. Одеська обласна державна адміністрація готова допомагати у всіх організаційних моментах щодо проведення заходу. Відтак, профільний департамент транспорту Одеської ОДА надасть необхідну кількість автобусів для того, аби допомогти учасникам марафону, які зійшли з дистанції, дістатися міста. Представники Біляївської та Овідіопольської РДА на двох пунктах зупинки готові організувати для спортсменів бутерброди та чай, а також розважальну програму від місцевих колективів. П'ять бригад швидкої медичної допомоги чергуватимуть на трасах по маршруту марафону. За необхідності, спеціалісти нададуть невідкладну допомогу учасникам та доправлять їх до медичної установи», — повідомив заступник голови Одеської обласної державної адміністрації Сергій Колебошин. 

Нагадаємо, це буде 45-я «сотка» та 37-е «велораллі», які присвячені визволенню Одеси від фашистських загарбників. Учасники марафону мають подолати 100 кілометрів за 24 години.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: