На Одещині під час сімейної сварки дружина ударила чоловіка ножем

На Одещині під час сімейної сварки дружина ударила чоловіка ножем

Поліція розслідує обставини вбивства чоловіка власною дружиною

Про подію до поліції повідомили сусіди подружжя. Як з’ясувалося, конфліктні ситуації траплялися у цій родині траплялися і раніше - чоловік навіть притягувався поліцією до адміністративної відповідальності. Але цього разу ситуація вийшла з-під контролю.

Про це інформує прес-служба ГУ НП в Одеській області, повідомляє «Главком».

Попередньо встановлено, що у вечір трагедії 37-річна підозрювана прийшла додому у стані алкогольного сп’яніння. Деякий час чоловік не пускав дружину до квартири, а коли зрештою та зайшла, виникла сварка. Під час конфлікту одеситка і завдала 29-річному постраждалому ножові травми, від яких той помер на місці.

«До Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено відомості за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України, - розповідає заступник начальника Київського відділу поліції Олександр Мільчук. – Жінку затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. За таке правопорушення законом передбачене покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до п'ятнадцяти років».

Нагадаємо, раніше «Главком» повідомляв, що у готелі села Санжейка в Овідіопольському районі Одеської області в результаті конфлікту був поранений народний депутат Олександр Урбанський.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: