На Одещині у центрі реабілітації побили неповнолітніх, поліцейському повідомлено про підозру

На Одещині у центрі реабілітації побили неповнолітніх,  поліцейському  повідомлено про підозру
Поліцейському, який застосував силу до вихованців центру реабілітації на Одещині, повідомили про підозру

Поліцейський застосовував фізичну силу та морально принижував вихованок Центру соціально-психологічної реабілітації дітей

Слідчі територіального управління  Державного бюро розслідувань, розташованого у місті Миколаєві, повідомили про підозру дільничному офіцеру одного з відділів поліції в місті Одесі ГУ Нацполіції в Одеській області через жорстоке поводження з вихованцями центру реабілітації дітей на Одещині. Про це повідомляє пресслужба Державного бюро розслідуваль.

Правоохоронця підозрюють у перевищенні влади або службових повноважень, що супроводжувалися насильством (ч. 2 ст. 365 Кримінального кодексу України).

Досудове розслідування розпочато за повідомленням у соціальній мережі Facebook про жорстке поводження з вихованцями одного з дитячих закладів.

Слідством встановлено, що правоохоронець, який на момент вчинення злочину обіймав посаду інспектора з ювенальної превенції сектору превенції одного з відділень Малиновського відділу поліції в м. Одесі, застосовував фізичну силу та морально принижував вихованок Центру соціально-психологічної реабілітації дітей служби у справах дітей Одеської ОДА.

Слідчі ДБР вручили підозрюваному клопотання про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою без можливості внесення застави та відсторонення його від займаної посади.

Процесуальне керівництво досудовим розслідуванням у кримінальному провадженні здійснює прокуратура Одеської області. Оперативний супровід – Одеське управлінням ДВБ Нацполіції.

У разі доведення вини, підозрюваному загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 8 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років.

Нагадаємо, на Житомирщині слідчі поліції оголосили про підозру чоловікові, який застрелив сімох людей в Попільнянському районі.

У Житомирській області 22 травня чоловік розстріляв з мисливської рушниці сімох осіб. Злочинця затримала поліція, він перебуває під вартою. Рушницю, з якої було здійснено масове вбивство, вилучили. Жертвами масового вбивства, яке влаштував 58-річний орендар ставка у Житомирській області, стали колишні учасники АТО і волонтери, також жителі міста Києва.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: