У центрі Одеси на Великдень відбулася стрілянина

У центрі Одеси на Великдень відбулася стрілянина

Правоохоронці затримали групу осіб за вчинення протиправних дій

На спецлінію «102» надійшло повідомлення про те, що під час розважального заходу, який проходив на Грецькій площі, четверо чоловіків, грубо порушуючи публічний порядок, намагалися видертися на сцену.

Про це інформує відділ комунікації Національної поліції в Одеській області, повідомляє «Главком».

«Працівники приватної охоронної фірми спробували зупинити їх та зловмисники вступили з ними в бійку», - йдеться у повідомленні.

Також зазначається, що з метою запобігання вчинення правопорушення на місце події негайно прибули наряди поліції. Проте на законні вимоги правоохоронців припинити свої протиправні дії чоловіки не відреагували і розпочали бійку з поліцейськими, під час якої останнім було завдано тілесні ушкодження. В подальшому зловмисників було затримано та доставлено до Приморського відділу поліції в м. Одесі. Також встановлено, що на момент затримання правопорушники перебували в стані алкогольного сп’яніння.

Відомості за вказаними фактами внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. з ст. 296 (хуліганство) та ч. 2 ст. 345 (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України. Вживаються заходи щодо обрання затриманим запобіжного заходу.

На теперішній час правопорушників затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України та поміщено до ізолятора тимчасового тримання.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: