В Одесі міські клумби прикрашають 12 тис. квітів

В Одесі міські клумби прикрашають 12 тис. квітів

268 ваз із квітами прикрасять 115 опор зовнішнього освітлення: одеські озеленювачі висаджують квіти-літники і встановлюють вертикальне озеленення

Озеленювачі комунального підприємства «Міськзелентрест» приступили до робіт з висадження літніх квітів і вертикального озеленення. 

Працівники підприємства висадили клумби біля будівлі обласної адміністрації на проспекті Шевченка. Квіткові композиції складаються з білої бегонії (1800 шт.), хлорофітума (375 шт.), сальвії (1920 шт.), петунії рожевої (200 шт.) і тагетиса лимонного (560 шт.). 

Раніше, 5 червня, літніми квітами було прикрашено площу Десятого квітня. Там були висаджені квіти бегонії (2400 шт.), хлорофітума (2500 шт.), тагетиса (3500 шт.) й агератума (1200 шт.). 
 
Також озеленювачі приступили до встановлення традиційного вертикального озеленення - ваз із квітами на опорах зовнішнього освітлення. 

Цього року 268 ваз із квітами прикрасять 115 опор зовнішнього освітлення. Вертикальне озеленення буде встановлено на Іванівському шляхопроводі, на мосту біля автовокзалу, на площі ім. Бориса Дерев'янка, на 2-3 ст. Люстдорфської дороги, на площі Незалежності, уздовж Адміральського проспекту, на 9-й ст. Великого Фонтану, на Думській площі, Потьомкінських сходах, Театральній площі, проспекті Гагаріна, у парку Шевченка і парку Перемоги. 


Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: