В Одесі помер відомий волонтер

В Одесі помер відомий волонтер
Віктор Погодін
dumskaya.net

Віктор Погодін помер від раку

В Одесі помер відомий волонтер Віктор Погодін, який, починаючи з 2014 року, щомісяця мотався на фронт, забезпечуючи бійців 28-ї і 56-ї бригад всім необхідним.

«Погодін був не з тих волонтерів, які активно піарять себе в соцмережах, але робив він більше багатьох інших, не просто збираючи, а й особисто доставляючи на передову все, що замовляли бійці», – відзначає «Думська».

Поїздки він здійснював на своєму старенькому мікроавтобусі, який по-дружньому називав «Федором».

В кінці минулого року він збирався в свою сорокову поїзду в зону АТО, проте зліг. Довгий час було незрозуміло, що з Погодіним, лікарі не могли поставити діагноз. Зрештою визначили онкологію, коли вже пізно було з нею боротися. Він до останнього боровся з хворобою і сподівався одужати.

«Кожного божого місяця, починаючи з 2014 року, Вітя їхав в АТО. Я завжди перед кожною поїздкою приходила до нього додому і приносила матеріальну допомогу для наших підопічних хлопців з 28-ї і 56-ї бригад. Вітя завжди їхав в кінці місяця і завжди вночі. Ось і зараз Вітя пішов вночі (6 квітня – ред.). В 3 години. Неначе знову поїхав в АТО в останній раз», - написала на своїй сторінці в Фейсбуці його знайома Світлана Солодухіна.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: