Відновлено прямий регулярний авіарейс Одеса-Рига

Відновлено прямий регулярний авіарейс Одеса-Рига

Представники авіакомпанії АirBaltic презентували регулярний авіарейс Одеса-Рига. Кількість рейсів у літній період планують збільшити до 6 разів на тиждень

26 березня 2018 року в Одесі відбулася презентація регулярного авіарейсу Одеса-Рига, відновленого авіакомпанією АirBaltic. 

Про це інформує прес-служба міськради Одеси, повідомляє «Главком».

Авіарейси Одеса-Рига в минулому році користувалися великою популярністю у пасажирів. У цьому році кількість авіарейсів буде поступово збільшено до 6 разів на тиждень. 

«У минулому році Україна і Латвія відсвяткували 25-річчя дипломатичних відносин. Туризм є одним з найперспективніших напрямків співпраці між двома країнами. Відновлення прямого рейсу стане потужним поштовхом до збільшення туристичного потоку. Цього року Латвія відзначає 100-річний ювілей Незалежності. В рамках святкування національного свята пройде багато подій – фестивалів, концертів, виставок, які будуть цікаві і для українських туристів», - сказав другий секретар посольства Латвійської Республіки в Україні Андрій Карпович. 

За офіційною статистикою Латвії, в минулому році близько 30 тисяч українських туристів скористалися послугами латвійських готелів, що становить 1% від загальної кількості іноземних туристів. 

Заступник директора департаменту культури і туризму Одеської міської ради Олена Дьяченко зазначила, що Одеса буде цікава європейським гостям не тільки в курортний сезон, а й цілий рік, оскільки Одеса - це місто цілорічного відвідування, в якому активно розвиваються різні види туризму, а саме: культурологічний , подієвий, діловий, гастро-, енотуризм та ін. 

Представникам авіакомпанії було запропоновано співпрацю в організації прес-турів по Одесі для туроператорів і ЗМІ з метою популяризації міста і збільшення двостороннього туристичного потоку. 

З цього року рейси за маршрутом Рига-Одеса-Рига будуть здійснюватися на комфортабельних повітряних судах Boeing 737 авіакомпанії airBaltic, яка завоювала титул найбільш пунктуальної в світі. Пасажири мають можливість летіти транзитом до країн Європи, СНД і Близького Сходу. 

З липня кількість вильотів Одеса-Рига буде збільшено до 6-ти на тиждень. 

Зараз вильоти з Одеси здійснюються по понеділках, середах і суботах о 3:40 ночі з прибуттям в Ригу о 6:15 ранку. У зворотному напрямку літаки будуть вилітати по вівторках, п'ятницях і неділях о 23:35 вечора з прибуттям у Міжнародний аеропорт Одеса о 2:05 ночі. Тривалість польоту - 2 години 30 хвилин. Вартість квитка в одну сторону - від 89 євро, включаючи всі збори і податки. 

В рамках відновлення авіарейсу Одеса-Рига також відбувся семінар для одеських туроператорів з питань організації сервісу для пасажирів і туристичних груп. Туроператорам були представлені презентації авіакомпанії АirBaltic, туристичної Латвії, Риги і курорту Юрмали.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: