За останню добу на Одещині зареєстровано 42 нових випадки Covid-19

За останню добу на Одещині зареєстровано 42 нових випадки Covid-19

На 5 травня в Одесі зареєстровано 13 випадків одужання від коронавірусу, продовжують хворіти 67 одеситів

За інформацією Одеського обласного лабораторного центру МОЗ України, на ранок 5 травня 2020 року в Одеській області лабораторно підтверджено 469 випадків Covid-19. З них 81 особа - жителі Одеси.

За останню добу в регіоні зареєстровано 42 нових випадки захворювання, з них три - в одеситів, 39 - у жителів районів області.
Натепер отримані негативні результати двох контрольних ПЛР ще в одного одесита - чоловіки 1995 р.н., який був першим виявленим в Одесі пацієнтом з Covid-19. Таким чином, в Одесі зареєстровано 13 випадків одужання від Covid-19, продовжують хворіти 67 одеситів.

За даними на ранок 5 травня, на стаціонарному лікуванні в міській клінічній інфекційній лікарні перебувають 25 пацієнтів з лабораторно підтвердженим діагнозом Covid-19, з них 20 - жителі Одеси.

Із загальної кількості пацієнтів з Covid-19 у міській інфекційній лікарні три особи знаходяться у важкому стані, всі - у віці старше 60 років, при цьому не мають потреби в проведенні штучної вентиляції легенів.

Також 17 пацієнтів знаходяться в стані середньої тяжкості, п'ять - у задовільному стані.

Пацієнтів на ШВЛ в інфекційній лікарні немає.

За минулу добу в інфекційну лікарню поступили 27 осіб з підозрою на Covid-19, яким проводиться обстеження.

У міській інфекційній лікарні перебуває дитина віком 3 місяці в задовільному стані. Ще двоє дітей віком 9 років і 1 рік 3 місяці знаходяться в задовільному стані вдома на амбулаторному лікуванні, в однієї дитини отримано перший негативний результат контрольного ПЛР-обстеження. 4 травня отримано позитивний результат ПЛР у хлопчика віком 17 років, який перебуває вдома на самоізоляції в задовільному стані.

У числі хворих на коронавірусну хворобу одеситів - сім медичних працівників. Серед захворілих COVID-19 немає співробітників міської клінічної інфекційної лікарні.

Зареєстровано один летальний випадок 22 квітня в жителя Одеси з позитивним результатом ПЛР-тесту на Covid-19.
Всі пацієнти із встановленим діагнозом Covid-19 знаходяться під медичним наглядом, у тому числі й ті, які перебувають на самоізоляції вдома.

Забезпечуються виявлення, обстеження та контроль стану здоров'я контактних осіб. 

Як повідомлялось, станом на 9:00 5 травня в Україні 12 697 лабораторно підтверджених випадків Covid-19, з них 316 летальних, 1875 пацієнтів одужало. За добу зафіксовано 366 нових випадків.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: