Одеса у перший день весни. Фоторепортаж з висоти пташиного польоту

Одеса у перший день весни. Фоторепортаж з висоти пташиного польоту
Одеса з висоти пташиного польоту
Фото: Южный курьер

Снііг, море, висотки і санаторії

Південна пальміра виглядає казково у перший день весни. Особливо, коли розглядаєш місто з висоти сто метрів.

На світлинах можна побачити морський форпост Одеси - вулицю Чорноморську, суворе море, історичні особняки з Чорноморської, висотки на Лидерсовском бульварі, Обсерваторний провулок та інші пам'ятки.

Панорама Одеси від моря в сторону вокзалу. Скупчення висоток зліва - район театру Музичної комедії, сам театр загубився серед багатоповерхівок. У центрі видніються куполи церков Пантелеймона та Іллінській. Праворуч - комплекс висоток на початку вулиці Базарній.Панорама Одеси від моря в сторону вокзалу. Скупчення висоток зліва - район театру Музичної комедії, сам театр загубився серед багатоповерхівок. У центрі видніються куполи церков Пантелеймона та Іллінській. Праворуч - комплекс висоток на початку вулиці Базарній.

Панорама центру Одеси. У центрі кадру - житловий комплекс між парком Шевченка і вулицею Маразліївській. Праворуч - стадіон Панорама центру Одеси. У центрі кадру - житловий комплекс між парком Шевченка і вулицею Маразліївській. Праворуч - стадіон "Чорноморець", за яким видніється морський вокзал. За парком Шевченка видніється весь історичний центр.

Нагадаємо, раніше «Главком» повідомляв, що через снігопад в Одесі трактор завис у повітрі.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: