Фото з Дніпра, яке розриває серце. Дівчина серед руїн чекає на допомогу

Фото з Дніпра, яке розриває серце. Дівчина серед руїн чекає на допомогу
Врятована дівчина з верхнього поверху зруйнованого будинку увесь день перебувала на морозі майже без одягу
фото Арсена Дзодзаєва

Мешканку знищеного російськими терористами будинку врятували

У мережі з’явилося фото, на якому жителька зруйнованого російськими окупантами будинку у Дніпрі сидить у своїй квартирі на досить високому поверсі, на морозі і терпляче чекає рятувальників.

«Фото, яке просто перевертає нутрощі. Дівчина сидить у своїй зруйнованій квартирі і чекає на допомогу. Це якийсь доволі високий поверх, на око, п’ятий. Дівчину врятували. На фото, де рятувальники спускають її вниз, в дівчини під пахвою м‘яка зелена іграшка», – підписала світлину користувачка Христина Коціра.

«Дніпро. Врятована дівчина з верхнього поверху зруйнованого будинку весь день перебувала на морозі майже без одягу», – прокоментував фото Макс Юр’єв.

Фото з Дніпра, яке розриває серце. Дівчина серед руїн чекає на допомогу фото 1
Фото з Дніпра, яке розриває серце. Дівчина серед руїн чекає на допомогу фото 2

«Я не знаю, як це підписувати. Дівчина сидить на уламках багатоповерхівки у Дніпрі. Чекає, коли рятувальники її знімуть. Тримає жовту новорічну мішуру  дощик. У мене такий самий на ялинці. На другому фото бачимо, як її рятують – розуміємо, що вона сиділа в мороз з голими ногами. На ній лише якась легка кофтинка та білизна. Поки чекала допомогу, прикривалася чимось червоним», – написала користувачка Жанна Мамонова.

Як відомо, 14 січня внаслідок влучання ракети у багатоповерхівку Дніпра повністю зруйнований під'їзд будинку. Рятівники наразі розбирають завали, під якими перебувають люди.

Нагадаємо, станом на 19.40 через влучання російської ракети у дніпровську багатоповерхівку поранено 60 осіб, серед них 12 – діти. Про це повідомив голова Дніпропетровської ОВА Валентин Резніченко.

За інформацією заступника керівника Офісу президента Кирила Тимошенка, в результаті влучання російської ракети по багатоквартирному будинку в Дніпрі більше 1000 жителів наразі залишилися без житла. «Наразі весь будинок без електрики, без газу та без вікон. Фактично потрібно забезпечити житлом більше 1000 людей», – сказав заступник керівника ОП.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: