Катерина Осадча показала, який вигляд має через день після пологів (фото, відео)

Катерина Осадча показала, який вигляд має через день після пологів (фото, відео)
Молода мама Катерина квітне
Фото Катерина Осадча / Іnstagram

Телеведуча подякувала за привітання і розповіла про вибір імені для сина

Відома телеведуча Катя Осадча 19 серпня втретє стала мамою - у неї і Юрія Горбунова народився син. Зірка вже вийшла в ефір після пологів і розповіла про своє самопочуття, а також вибір імені для новонародженого. Свої фото вона показала на сторінці у Іnstagram.

Багатодітна мама з'явилася в ефірі програми «Сніданок з 1+1» і захопила квітучим зовнішнім виглядом вже на наступний день після народження дитини.

Насамперед Катя подякувала всім за неймовірну кількість привітань, які вони з Юрою отримали. Ведуча зізналася, що зовсім не планувала народжувати в цей день, адже мала безліч планів на наступні кілька тижнів.

Осадча розповіла, що відчуває себе чудово, так само як і новонароджений малюк. Вона згадала також про емоції чоловіка Юрія Горбунова, для якого ця дитина стала другою.

«Тато щасливий. Тато з нашим сином Іваном вдома, бо все-таки треба розподіляти обов'язки. Я з молодшим, тато – з нашим загальним старшим», – поділилася Катя.

Що стосується імені для синочка, то зоряна пара все ще не визначилася з ним. Однак ведуча зізналася, що воно точно не буде починатися на букву «І» (старшого сина Осадчої звуть Ілля, а молодшого – Іван). У зіркових батьків п’ять варіантів, з яких виберуть одне.

«У нас ще є час, щоб визначитися з ім'ям для малюка. Тому що у нас кілька варіантів, у мене – п'ять. Це буде точно ім'я не на букву І, тому що імена на цю букву в моїй голові закінчилися», – поділилася зірка.

Крім того, Осадча додала, що все-таки очікувала народження дівчинки, тому вибрати чоловіче ім'я їй складніше.

Також на своїй сторінці в Instagram телеведуча опублікувала кілька знімків, на яких показала, як виглядає на наступний день після пологів. Для виходу в прямий ефір Катя одягла білу сорочку з принтом, волосся зібрала в хвіст, а також зробила ніжний макіяж з рожевою помадою.

Нагадаємо, 19 серпня у родині телеведучих Катерини Осадчої та Юрія Горбунова народився син.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: