Мадонна покрасувалася у балаклаві від українського дизайнера (фото)

Мадонна покрасувалася у балаклаві від українського дизайнера (фото)
Мадонна сяяла в блискучому наряді
фото: Мадонна/Instagram

Аксесуар від Руслана Багінського коштує майже 20 тис. грн.

Американська співачка Мадонна зустріла Новий рік у компанії близьких. Образ для святкування вона доповнила балаклавою від українського дизайнера Руслана Багінського. В Instagram зірка показала, в чому зустріла 2022 рік.

Виконавиця позувала у сріблястому вбранні, обравши сукню-халат довжини максі.

Свій образ знаменитість підкреслила такого ж кольору ботильйонами та «кришталевою» балаклавою від відомого модельєра з України вартістю 19 520 грн. Мадонна зробила макіяж у нюдових тонах.

image_02

«Я нескінченно вдячна за любов і підтримку моїй сім'ї та друзям, а також неймовірній команді людей навколо мене, які дбають про мене та спрямовують мене. Ніколи не забувайте, що ваша родина – ваш друг. Ніколи не забувайте, що без них ви ніщо. Але найбільше і що важливіше – ніколи не сумнівайся в собі», – підписала кадри співачка.

Наряд Мадонни помітив і сам Багінський і прокоментував його на своїй сторінці в Instagram.

«Блискуча королева зустрічає Новий рік в прикрашеному кристалами балаклавському капелюсі від Руслана Багінського. Сяй яскраво!», – написав дизайнер.

8cb431c-271108204-497315478368273-7693180702463484091-n

Варто відзначити, що це не вперше, коли Мадонна імпонує Багінському з його капелюшками. У 2020 році вона станцювала біля дверей свого будинку в Беверлі-Хіллз у двох головних уборах українського дизайнера. У тому числі у знаменитому кепі моделі «Baker Boy Cap».

Руслан Багінський – український дизайнер та модельєр головних уборів. У 2015 році він створив бренд Ruslan Baginskiy.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: