Порошенко прибув на південний фронт (фото)

Порошенко прибув на південний фронт (фото)
Захисники України отримали необхідну допомогу
фото: Європейська солідарність

Військовим привезли більше півтисячі бронежилетів

Петро Порошенко привіз захисникам на південь України бронежилети, спорядження та засоби для облаштування побуту. Вантаж, який доправили до південного регіону – це допомога, зібрана волонтерами з усієї України та з-за кордону.

Для облаштування позицій на передову також передали інструменти, лопати, кирки, будівельні матеріали, баки для води.

«Ми дуже добре підготувалися і зробимо все можливе для того, щоб допомогти українському воїну. Бо нічого важливішого зараз для нас українців не існує – зробити все для нашої перемоги. Ми переможемо», – сказав Порошенко.

Він наголосив на важливості єдності українського суспільства, яка є головною силою у боротьбі з російською армією.

«Ми зараз знаходимося на півдні. На півдні путін має величезні плани прорубати коридор між окупованим Донбасом і окупованим Кримом. На цьому не зупинитися, піти далі – Миколаїв, Херсон, Одеса, Придністров’я. Позбавити Україну виходу до моря. І в такий спосіб розшматувати Україну і реалізувати той проект, який він намагався реалізувати з 2014 по 2019 рік – створити «Малоросію», «Новоросію». Ніяк заспокоїтися не може», – розповів він.

Порошенко підкреслив: «Ми це не дали зробити в 2014-2019 роках і точно не дамо це зробити зараз.

Я хочу перш за все подякувати українським воїнам. Подякувати волонтерам, які забезпечують ефективні можливості захисту. Подякувати всім українцям за те, що вони своєю єдністю дивують світ і руйнують плани путіна. Разом ми точно путіна подолаємо».

Нагадаємо, раніше Порошенко пояснив, чому «Армія. Мова. Віра» виявилися настілки важливими для нашої держави.

«Якби країна не змінилася і зустріла війну, не дай Боже, в тому стані, що був у 2014-му, невідомо, як це все було б», – наголошує Порошенко.

Читайте також:


Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: