«Шашлики Зеленського»: пікнік для журналістів висміяли в мережі (фото)

«Шашлики Зеленського»: пікнік для журналістів висміяли в мережі (фото)
Очевидно, що шашлики Зеленського смакували гостям
Фото з відкритих джерел

Люди сприймають дії глави держави як чергову театральну виставу або ж провокацію

Напередодні Дня журналіста Володимир Зеленський вирішив почастували представників ЗМІ шашликами, влаштувавши свято на природі. Уже неодноразово глава держави організовує «нестандартні» зустрічі з журналістами.

Так, 2019 року медійники неформально зустрічалися з президентом посеред галявини у державній резиденції «Залісся», на «кріслах-мішках» із шаурмою та вином. 2020 – Зеленський запросив медійників покататися на велосипедах посеред лісу.

Цьогорічний пікнік з шашликами, які президент смажив разом із журналістами, вигляд мав доволі кумедний і викликав шквал іронії та сарказму в соціальних мережах.

Люди сприймають дії глави держави як чергову театральну виставу або ж провокацію, організовану для того, аби привернути увагу до міні-шоу, яке відриває громадян від важливих домінантних проблем в країні. Зеленського все частіше порівнюють із Януковичем, мовляв, Володимир Олександрович – із шашликами, а Віктор Федорович – із пеньками.

Нагадаємо, що Володимир Зеленський запросив на неформальну розмову із шашликами журналістів, відомих своєю антиукраїнською позицією.

Додамо, що дієтологиня Ганна Івашкевич розповіла, скільки шашлику рекомендується з’їдати за один раз, щоби не нашкодити здоров’ю.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: