Неймовірне Поділля: у мережі з’явилось відео з вражаючими місцями регіону

Неймовірне Поділля: у мережі з’явилось відео з вражаючими місцями регіону

Вражаючі краєвиди історичного регіону України

Проект, який досліджує Україну та розповідає про незвичайних і талановитих людей, а також відкриває її особливості та надзвичайний колорит іноземцям, опублікував відео про Поділля, пише Veжа.

Ukraїner –це проект, який вже відкрив українцями та іноземцям декілька регіонів нашої країни та розповів неймовірні історії про звичайних людей, котрі роблять історію та простір навколо себе. З 15 липня учасники експедиції три тижні мандрували Поділлям, а сьогодні, 18 листопада опублікували неймовірне відео на своїй сторінці.

Під магічну музику гурту «ДахаБраха» на відео відкриваються мальовничі куточки Поділля та цікаві факти про них. Так, у частину про Поділля потрапив вокзал-корабель у Жмеринці.

Як розповів Vежі автор проекту Богдан Логвиненко, Вінницька частина Поділля охопила такі міста та села, як Іллінці, Вінниця, Тиврів, Гнівань, Ямпіль, Могилів-Подільський, Букатинка, Крижопіль, Жмеринка, Ладижин, Тульчин, Гайсин, Тростянець, Бершадь, Бар, Шаргород. Окрім цього, експедиція була ще у десятку сіл, які відразу навіть згадати не можуть.

За словами Богдана, Поділля найбільше запам’ятовується дорогою та постійними підйомами. Він вважає, що Поділлям цікаво було би подорожувати на велосипеді.

На Вінничинні ми знімали міжнародний паром. Це виглядає насправді фантастично. З України до Молдови по річці в Ямполі не збудували мосту, а зробили такий досить глевкий паромчик. Нам дозволили над ним навіть політати квадрокоптером, за що неймовірна шана і хвала митній і прикордонній службі, – додає автор проекту. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: