Вінничанам пропонують укласти нові договори на постачання електроенергії

Вінничанам пропонують укласти нові договори на постачання електроенергії

Договори потрібно укласти до 1 січня 2019 року

ПАТ «Вінницяобленерго» заснувало товариство «Енера Вінниця», яке виконуватиме постачання електричної енергії. Саме підприємство тепер займатиметься лише розподілом. До 1 січня 2019 року споживачам потрібно укласти з новою компанією договори. 

Про йдеться на офіційному сайті підприємства. 

«ПАТ «Вінницяобленерго» отримало ліцензію на право провадження господарської діяльності з розподілу електричної енергії. Відповідно, з 01.01.2019 року Товариство не буде надавати послуги з постачання електричної енергії.

На виконання вимог Закону України «Про ринок електричної енергії» щодо відокремлення оператора системи розподілу від постачання електричної енергії, Товариством створено ТОВ «Енера Вінниця», яке згідно отриманої ліцензії почало здійснювати діяльність з постачання електричної енергії споживачам.

Розрахунки з ТОВ «Енера Вінниця» будуть проводитись у формі попередньої оплати на підставі комерційної пропозиції. Договір про постачання електроенергії споживачу та комерційні пропозиції можна роздрукувати з офіційного сайту ТОВ «Енера Вінниця»

Звертаємо Вашу увагу, що постачання електричної енергії без договору не допускається. У випадку не укладення Вами договору про постачання електричної енергії з електропостачальником, який має доступ до мереж Товариства, з 01.01.2019 року постачання електричної енергії буде припинено», - йдеться у повідомленні.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: