Джамала показала, як виглядала у 14 років: працювала в кафе

фото з відкритих джерел

Співачка повідомила, що презентує новий альбом Qirim («Крим»)

Співачка Джамала на своїй сторінці в соцмережі виклала фото, на якому показала, як виглядала у 14 років.

Виконавиця запропонувала своїм шанувальникам розповісти, що вони знають про Крим та кримських татар, а також поділилася своїми спогадами. «Я працювала в сімейному кафе біля моря в Кучук Озені. 14 років мені», – написала Джамала, виклавши знімок.  

Співачка згадала і про свою бабусю, яка пережила депортацію з Криму: «Моя прабабуся Назилхан Яка, слава Богу, вижила в цих нелюдських умовах і підняла чотирьох синів, хоча, на жаль, дівчинку втратила в товарному вагоні під час депортації. Цю історію ви знаєте з пісні «1944».

Джамала повідомила на своїй сторінці в Інстаграм, що презентує новий альбом Qirim («Крим»). Платівку представлять спільно з філармонічним оркестром британського мовника BBC. Живий виступ-презентація нового альбому Джамали відбудеться 11 травня, під час проведення в Ліверпулі британсько-українського фестивалю Eurofestival на Євробаченні-2023.

Альбом Qirim складається з 14 старовинних пісень, написаних кримськотатарською мовою. За задумом, кожна пісня представлятиме певну місцевість Криму. За словами Джамали, усі твори писалися протягом десятиліть. До роботи над платівкою долучилося понад 80 музикантів.

Читайте також: Блогер розповів про дорослого сина Олега Винника, про якого тато згадав лише раз

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: