Лободі жорстко прилетіло за інтерв'ю росіянам: На яку аудиторію працюєте?

Світлана Лобода
фото из открытых источников

Співачка заявила, що продовжить будувати кар'єру для російськомовної аудиторії по всьому світу

Співачка Світлана Лобода, яка до початку війни активно будувала своє співоче життя в Росії, а після лютневих подій стала на бік України та виїхала з Росії, дала велике інтерв'ю російській журналістці Катерині Гордєєвій. В цій розмові співачка заявила, що дуже жалкує, що свого часу прийняла рішення їхати працювати в Росію, що не повернеться туди навіть за великі гонорари.

Тим часом, на своїй сторінці в Інстаграм популярна інтерв'юєрка Раміна Есхакзай опублікувала сторіс, в яких обурилась, що артистка обрала російський, а не український інфопростір для бесіди: «Ось на цьому інтерв'ю щодо Лободи у мене все. Коли у твоїй країні триває війна, ти їздиш у рідне місто, щоб допомогти, бачиш ці всі руйнування, але на інтерв'ю йдеш спочатку до грузинського журналіста, а потім до російської Гордєєвої. У мене немає питань ні до Гордєєвої, ні до журналіста з Грузії. Є питання до Світлани. Заради чого це все? Ви на яку аудиторію працюєте? Вас кликали до себе усі українські ЗМІ. Думали, що нарешті людина усвідомила, в чому вона була неправа. Як це зробила я. Не знаю, чи захоче хтось з наших журналістів доїдати крихти зі столу. Особисто я – ні. Пішла готуватися до дійсно важливого гостя. Який обрав Україну». Журналістка закликала колег «припинити бігати» за артистами, які відмовляють українським ЗМІ, та «не підживлювати комплекс меншовартості».

Телеграм-канал «Культурная прачечная» пише з цього приводу: «Світлана Лобода після єдиного за півроку телеінтерв'ю грузинському каналу Imedi навідалась до ще одного інтерв'юера. Ні, не до кума Анатолія Анатоліча, і навіть не до Маші Єфросиніної. Запити від українських блогерів та ЗМІ співачка ігнорить. Чого не скажеш про журналістів ворожої країни. Лобода дала інтерв'ю Катерині Горддєєвій. Висновки робіть самі». Пізніше на цьому ж каналі з'явився ще один допис: «Із інтерв'ю Лободи Гордєєвій стають зрозумілими і вибір інтерв'юера, і подальші плани співачки. Тіна Кароль може розслабитись. Лобода підтримує Україну, але кар'єру продовжить будувати для російськомовної аудиторії по всьому світу. Тому, які претензії».

Читайте также:

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: