Це просто фантастика. Ірина Білик поділилася улюбленою стравою на Великдень
Співачка Ірина Білик згадала, як раніше відзначала свято у тітки Каті
Українські зірки святкують Великдень та діляться рецептами страв зі своїх святкових столів.
«З дитинства для мене Великдень – велике свято. На жаль, вже немає багатьох моїх рідних, але раніш ми збиралися сім’єю у моєї тітки Каті (до речі її голос можна почути у пісні «Фарби»). Вона готувала чудовий рис за своїм власним рецептом і ми чекали цілий рік, щоб його скуштувати на Великдень! Рецепт такий: відварюємо три стакани рису. Охолоджуємо. До того на сковорідці смажимо пів пачки масла, цибулю (2-3 невеликих цибулини) нарізаємо дрібно, моркву натерту (2-3 шт.), часник за смаком. І коли рис вже не такий гарячий, додаємо його на сковорідку до інших інгредієнтів – 6-7 нарізаних кубиками, зварених яєць. Це все перемішуємо і смажимо ще п’ять хвилин. Викладаємо у велику глибоку тарілку, зверху можна – протушковану курочку та притрушуємо зеленою цибулькою! Це просто фантастика на таке гарне весняне свято!», – написала Білик.
Раніше «Главком» писав, напередодні дня народження знаменитої співачки на її ютуб-каналі з’явився дивовижний документальний фільм «Bilyk & Friends». Друзі Білик чесно видали на камеру, що думають про неї.
Коментарі — 0