Сенцова будуть примусово годувати – адвокат

Сенцова будуть примусово годувати – адвокат
Олег Сенцов, бранець Кремля.
Світлина з відкритих джерел

Стан бранця Кремля, українського режисера з Криму Олега Сенцова, якого незаконно утримують в російській колонії, вкрай поганий. Його будуть годувати примусово. Просце розповіла адвокат Сенцова Ольга Дінзе під час прес-конференції в прес-центрі Главком.

Стан здоров'я Сенцова в даний час залишає бажати кращого. Ольга Дінзе також розповіла про візит свого чоловіка, який також є адвокатом Сенцова, до місця відбування покарання. «Як пояснив адвокат Дмитро Дінзе, він зараз знаходиться на межі... Лікар колонії дійсно стурбований і сказав, що він вважає, що цього тижня буде вирішуватися питання про примусове годування, через крапельницю через ніс.

Адвокат зазначає, що порівняно недавно Сенцова обстежили в цивільній лікарні, куди його спеціально вивозили. Цеє великою рідкістю для колонії. Зараз в установі серйозно побоюються смерті Сенцова.

Сам Сенцов, за словами Ольги Дінзе, готовий до своєї смерті.

Пропонуємо переглянути запис прес-конференції

Пропонуємо також ознайомитися з книгою «Україна:20.03.2014», яку підготовий прес-центр ІА «Главком». У книзі йдеться про російську-українську війну, зокрема розглядається питання бранців Кремля. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: