Букмекери дали прогноз на матч Україна - Ісландія

Букмекери дали прогноз на матч Україна - Ісландія

Збірна України стартує у відборі на чемпіонат світу-2018 матчем проти головної сенсації Євро-2016 - команди Ісландії. Поєдинок відбудеться 5 вересня.

Сьогодні українська збірна на чолі з новим головним тренером Андрієм Шевченком проведе свій перший поєдинок, в рамках кваліфікації до ЧС-2018. Суперником «жовто-блакитних» буде команда Ісландії, яка викликала фурор на нещодавньому Євро-2016 дійшовши до стадії чвертьфіналу турніру.

Українці теж були у фінальній частині Євро-2016. Три поразки в трьох матчах. Саме через провал у Франції було прийнято рішення про зміну наставника, але чи допоможе призначення великого в минулому гравця Шевченка на тренерський місток, поліпшити результати українців?

А виступ збірної Ісландії на європейському форумі увійде в історію. Особливо пам'ятним є перемога в 1/8 фіналу над родоначальниками футболу, збірною Англії. При цьому в минулому відбірковому циклі вони дуже непогано виглядали на виїзді, зумівши перемогти нідерландців, казахів і латвійців.

Букмекери вважають українську збірну фаворитом майбутньої гри, але ісландці зовсім не хлопці для биття, це збірна продемонструвала у Франції.

Прогноз букмекеров 

1xbet: Перемога України: 1,93; Нічия: 3,6; Перемога Ісландії: 4,48
William Hill: Перемога України: 1,83; Нічия: 3,4; Перемога Ісландії: 4,5

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: