Букмекери назвали головних фаворитів Чемпіонату світу-2018 з хокею

Букмекери назвали головних фаворитів Чемпіонату світу-2018 з хокею
Чемпіонат світу з хокею-2018

За традицією букмекерські контори досить точно називають фаворитів різних турнірів

Менше двох місяців залишилося до старту чергового світового хокейного чемпіонату. У нинішньому році він пройде на льодових майданчиках Данії.

Незважаючи на те, що склади команд-учасниць ще не оголошені, фахівці і прості любителі спорту вже гадають, як розподіляться підсумкові місця чемпіонату і яким командам вдасться вивезти з Копенгагена і Хернінгу медалі.

За традицією букмекерські контори досить точно називають фаворитів різних турнірів, в тому числі і в хокеї. Якщо виходити з їх оцінки, то найбільш вірогідним кандидатом на перемогу вважається канадська команда. На її перемогу букмекери дають коефіцієнти в межах 2,5-2,7.

Можна не сумніватися, що канадці посиляться гравцями з НХЛ і постараються довести, що програш німцям в півфіналі олімпіади не більш, ніж безглузда випадковість.

У числі фаворитів букмекерські контори розглядають і російську команду. На її перемогу коефіцієнти варіюються в межах 3,3-3,9 в залежності від БК.

Високо котируються і шанси шведської команди, перемога якої оцінюється представниками букмекерського бізнесу в межах 4,75-6,0. Трохи нижче ймовірність перемоги фінської команди (8,0-9,5).

Імовірність перемоги чеської та американської команди ще значно нижча.

Певними шансами на боротьбу за медалі мають команди Швейцарії, Німеччини та Словаччини, але для них вихід в півфінал став справжнім проривом.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: