Через коронавірус помер культовий французський футбольний діяч

Через коронавірус помер культовий французський футбольний діяч
Помер Пап Діуф
L'Equipe

Експрезидент «Марселя» Пап Діуф помер в Сенегал

До цього у нього діагностували коронавірус повідомляє Goal.com. Йому було 68 років.

Після того, як функціонера поставили діагноз, Діуфа було госпіталізовано в Даркарі, але лікарі не змогли врятувати його.

Пап Діуф був надзвичайно популярним футбольним діячем - він був президентом «Марселя» з 2005 по 2009 рік. Раніше він був спортивним журналістом і футбольним агентом. Його відомими клієнтами були Базиль Болі і Жозеф Антуан Белл.

За Діуфа «Марсель» двічі ставав другим у чемпіонаті і двічі грав у фіналі Кубка Франції.

Смерть Діуфа стала шоком для багатьох у Франції та світі.

«Я навіть не можу говорити. Він не просто друг, він був для мене старшим братом, - прокоментував трагічну подіб Базіль Болі зі сльозами на очах в інтерв'ю L'Equipe. - Всі мої діти, мій батько і моя мати знали його, любили його. Я дуже засмучений, у мене немає слів».

«Я завжди буду пам'ятати нашу дискусію за місяць до мого переходу в «Марсель», і тим більше ту, що була у нас через тиждень після моєї травми, - розповів форвард збірної Франціі Джібріль Сіссе. - Коли Пап подзвонив мені, сказав: «У мене є тільки одне слово, ми домовилися про контракт, і твоя травма не змінить мою думку про твої якостях і той факт, що ти гравець, створений для того, щоб носити кольору нашого клубу серця, яким є «Марсель». У мене глибоку повагу до цього незвичайного людині і президенту».


Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: