Чорномаз, Чубковцова та Смелик перемогли на легкоатлетичному турнірі у Казахстані

Чорномаз, Чубковцова та Смелик перемогли на легкоатлетичному турнірі у Казахстані
Богдан Чорномаз
Фото Дмитро Вакулка

А Кравченко став третім

У суботу, 19 січня,  Усть-Каменогорськ (Казахстан) приймав міжнародний турнір на призи олімпійської чемпіонки Ольги Рипакової.

Змагання відбувалися вже вп’яте, а участь у них традиційно взяли українські легкоатлети, інформує офіційний сайт Федерації легкої атлетики України.

Богдан Чорномаз зробив рішучий крок з Усть-Каменогорська у Глазго. 7,88 секунд, показані ним на дистанції 60 метрів з бар’єрами, стали не лише переможним часом і рекордом спортсмена та змагань, а й нормативом для участі у чемпіонаті Європи у приміщенні.

Для потрапляння до складу команди Чорномазу ще необхідно буде ввійти до першої трійки на чемпіонаті України у приміщенні.

Ганна Чубковцова, яка нещодавно також виконала норматив для участі у чемпіонаті Європи у приміщенні, в Усть-Каменогорську перемогла на 60-метрівці з бар’єрами, не залишивши суперницям жодного шансу. Її час – 8,27 с.

Сергій Смелик підтвердив статус фаворита і переміг з рекордом змагань з бігу на 60 метрів – 6,79 с.

На завершення змагань усі троє також брали участь у змішаних естафетах у складі об’єднаних команд. Щоправда, Чубковцова і Чорномаз зі Смеликом бігли у різних командах.

Ілля Кравченко у секторі для стрибків з жердиною подолав 5,00 метрів і замкнув першу трійку.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: