Дабл-дабл Корнієнка та 20 очок Агафонова. Результати українських баскетболістів за кордоном

Дабл-дабл Корнієнка та 20 очок Агафонова. Результати українських баскетболістів за кордоном
Ігор Зайцев (у центрі)

Українці, загалом, провели вдалі матчі у європейських чемпіонатах

Захисник грецького «Промітеаса» Олександр Липовий провів вдалий домашній матч проти «Кретан Кінгс», який його команда виграла з рахунком 94:72. Вийшовши з лави, українець відіграв 20 хвилин, набрав 18 очок, зробив п’ять підбирань, дві передачі та два перехоплення.

Центровий збірної України Артем Пустовий зазнав виїзної поразки у матчі чемпіонату Іспанії, в якому його «Обрадойро» поступився «Бургосу» (77:86). Бігмен вийшов у старті і за 28 хвилин набрав 10 очок, зробив шість підбирань і чотири блок-шоти при.

Турецький «Ешкішехір» В’ячеслава Кравцова зазнав поразки у матчі 23-го туру національної першості. Команда бігмена збірної України вдома поступилась «Дарушафаці» з рахунком 89:92, а Кравцов, вийшовши з лави, отримав лише сім хвилин ігрового часу, відзначившись двома очками, одним підбиранням та одним блоком.

«Авелліно» центрового збірної України Кирила Фесенка зазнало виїзної поразки у матчі чемпіонату Італії, поступившись «Венеції» – 74:88. Бігмен вийшов у старті і відіграв 19 хвилин, за які встиг відзначитись 16 очками, сімома підбираннями, двома перехопленнями, двома блок-шотами та передачею.

Форвард збірної України та литовського «Ювентуса» Максим Корнієнко відзначився дабл-даблом у виїзному матчі національної першості проти «Нептунасу» (91:87). Українець повернувся до стартової п’ятірки, відіграв 30 хвилин, набрав 11 очок, зібрав 11 підбирань, зробив три передачі та блок-шот.

Розігруючий збірної України Денис Лукашов відіграв лише сім хвилин у матчі чемпіонату Литви, у якому його «Вітаутас» вдома програв «Лієткабелісу» (76:91). Гравець відзначився лише однією передачею.

Захисник словенської «Олімпії» Іссуф Санон отримав 25 хвилин ігрового часу у домашній грі національної першості з клубом «Приморська» (85:56). Вийшовши з лави, 18-річний баскетболіст набрав сім очок, зробив три підбирання, три передачі та два перехоплення.

Польська «Роса Радом» бігмена збірної України Ігоря Зайцева вдома перемогла «Полфарму» (83:62). Баскетболіст увійшов до гри з лави, відіграв 18 хвилин, набрав чотири очки, зробив підбирання, три передачі та три блок-шоти.

Віталій Коваленко з польської «Даброви Горниці» допоміг своїй команді оформити домашню перемогу у матчі проти «Легії» (90:73). Вийшовши у старті, Коваленко відіграв 28 хвилин, набрав 12 очок, зробив сім підбирань, три передачі, перехоплення та блок-шот.

Бігмен румунського «Пітешті» Андрій Агафонов провів вдалий матч проти «Ораді», але не врятував свою команду від виїзної поразки (66:77). Українець, вийшов у старті, відіграв 30 хвилин, набрав 20 очок, зробив п’ять підбирань, передачу та блок-шот.

Латвійський «Вентспілс» українського форварда Дениса Яковлєва та литовський «П'єно Жвайгждес» В'ячеслава Боброва минулого тижня не грали, а Сергей Гладир не брав участі у матчі французького «Монако» проти «Ліможа» (74:82).

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: