«Десна» стала найвідвідуванішою командою Першої ліги України з футболу

«Десна» стала найвідвідуванішою командою Першої ліги України з футболу
Фото ФК «Десна»

На матчах з «Динамо» та «Зіркою» на трибунах було навіть більше 10 тисяч прихильників

«Десна» провела один з найуспішніших сезонів у своїй історії – вперше команда завоювала бронзові нагороди чемпіонату Першої ліги.

Окрім того, «Десна» обіграла «Зірку» у плей-офф і в наступному сезоні вперше візьме участь в елітному дивізіоні.

Як інформує офіційний сайт чернігівського клубу, «Десна» є найбільш відвідуваною командою Першої ліги.

А матчі з представниками Прем’єр-ліги – «Динамо» (у Кубку України) та «Зіркою» – взагалі викликали небувалий ажіотаж у місті. На кожному матчі було більше 10 тисяч глядачів.

Загалом, матчі за участю чернігівської команди відвідало 49 832 вболівальники. При цьому, три домашні матчі команда провела поза межами рідного стадіону, що, звісно, вплинуло на відвідуваність.

На домашніх матчах «Десни» у середньому було 2262 вболівальники. Також, з кожним матчем кількість вболівальників на стадіоні імені Гагаріна зростала.

На заключний матч чемпіонату з «Геліосом» прийшло вже більше 4 000 шанувальників, а матч із «Зіркою» відвідало майже 11 тисяч.

fff

«На матчах УПЛ для вболівальників буде доступна лише нова трибуна, місткість якої 5000 тисяч. Можна не сумніватися, що на кожному матчі вона буде заповнена. А якщо додати до цього ще фан-сектор, який буде розміщений на Північній трибуні, то відвідуваність стане ще кращою», - йдеться у повідомленні прес-служби клубу.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: