Ділліан Вайт заявив, що готовий битися з Кличком-молодшим, якщо той повернеться у ринг

Ділліан Вайт заявив, що готовий битися з Кличком-молодшим, якщо той повернеться у ринг
Ділліан Вайт і Володимир Кличко після одного зі спільних тренувань

А ще британця засмутила «безглузда» пропозиція від Джошуа

Британський супертяж Ділліан Вайт (25-1, 18 КО) нарешті отримав довгоочікувану пропозицію 13 квітня у Лондоні (Великобританія) на стадіоні «Вемблі» помірятися силами з чемпіоном-співвітчизником Ентоні Джошуа (22-0, 21 КО).

Проте, в інтерв'ю SportTalk претендент назвав отриману пропозицію «безглуздою».

А ще Вайт заявив, що, якщо історія про повернення у ринг українця Володимира Кличка (64-5, 53 КО) правдива, то він із задоволенням проведе з екс-гегемоном хевівейта поєдинок та обов'язково ветерана нокаутує.

«Отримав першу пропозицію від Джошуа, але вона просто безглузда. Це навіть набагато менше, ніж я заробив у бою з Дереком Чісорою. Безглузда, несерйозна пропозиція. Вони точно хочуть битися? Я так не думаю. Думаю, вони просто збираються прикриватися цією пропозицією», - сказав він.

Вайт стверджує, що готовий прийняти бій з Кличком.

«Якщо він повертається у бокс, то я з ним зустрінуся та його нокаутую. Я точно знаю, що робити, адже довго тренувався разом з ним, ми провели купу спарингів. Я знаю все про нього», - запевнив британець.

«Він чудовий боєць, дав Джошуа пекельний бій, але я просто вірю, що прийшов мій час. Я знаю, що робити. Я знаю, як його побити. Відправити мене в нокдаун? Так, він може. Адже він дядько досвідчений. Але я у будь-якому випадку переможу. Пам'ятаю ще за спільними спарингами, що він дуже не любить удари по корпусу», - підсумував Вайт.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: