«Динамо» роздумує над продовженням угоди з орендованим воротарем

«Динамо» роздумує над продовженням угоди з орендованим воротарем
Денис Бойко

Кияни можуть залишити Дениса Бойка у своєму складі і на майбутній сезон

«Динамо» планує продовжити співпрацю з голкіпером Денисом Бойко, орендованим у турецького «Бешикташу».

30-річний воротар перебрався до Києва наприкінці лютого, замінивши в основі травмованого Георгія Бущана. Відтоді Бойко, який є вихованцем «Динамо», провів за команду 10 матчів у всіх турнірах, пропустивши у них 9 м'ячів.

Поки невідомо, чи будуть кияни викуповувати контракт Бойка, або ж постараються продовжити його оренду.

Також зазначається, що на кінець сезону у голкіпера запланована операція на стегні, після якої він пропустить певний проміжок часу, який піде на реабілітацію та повернення колишньої фізичної форми.

Бойко перебрався у «Бешикташ» у січні 2016 року з «Дніпра». Тоді його трансфер, за інформацією ряду ЗМІ, обійшовся турецькому гранду у 3,3 млн євро, а сама угода була розрахована на три роки.

За свою кар'єру Бойко встиг пограти за різні команди «Динамо», віддавався в оренду у київський ЦСКА, «Оболонь», «Кривбас». Влітку 2013 року голкіпер перебрався у «Дніпро», відразу ж став основним гравцем команди, з якою дійшов до фіналу Ліги Європи.

Але у «Бешикташі» Бойко не вдалося проявити себе, за два роки відігравши всього п’ять матчів за основу турецького гранда. Також віддавався в оренду у клуб «Малага», але і там провів лише п’ять поєдинків.

Першу половину нинішнього сезону Бойко провів без ігрової практики, так як тренерський штаб і керівництво «Бешикташу» вирішили не вносити голкіпера у заявку команди на сезон.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: