Директор НСК «Олімпійський»: З 16 квітня стадіон переходить під управління УЄФА

Директор НСК «Олімпійський»: З 16 квітня стадіон переходить під управління УЄФА
НСК Олімпійський. Фото: Getty Images

Команда УЄФА прибуває вже 14 квітня, і з 16 числа вони починають роботи по монтажу всіх рекламних та інших систем

З 16 квітня НСК «Олімпійський» переходить під управління УЄФА.

Про це повідомив директор столичної арени Віктор Анісімов, який прокоментував закриття стадіону для підготовки до фіналу Ліги чемпіонів.

«З 16 квітня НСК «Олімпійський» переходить під управління УЄФА, оскільки так визначено договірними умовами, які були висунуті УЄФА в рамках підготовки до фіналу Ліги чемпіонів. Команда УЄФА прибуває вже 14 квітня, і з 16 числа вони починають роботи по монтажу всіх рекламних та інших систем. Також за умовами договору ми маємо передати їм «чистий стадіон», тобто без реклами тощо», - зазначив він.

«Тому в такій ситуації можливість проведення будь-яких заходів та подій на «Олімпійському» вимагає, перш за все, узгодження з УЄФА. Тому, згідно з вимогами УЄФА, ми зробили оголошення про закриття стадіону на певний період, в першу чергу, для івент-заходів. Що стосується футбольних матчів, то на сьогоднішній день ми не отримували жодного офіційного дозволу від УЄФА на проведення будь-якого матчу на стадіоні після 16 квітня. Ані заявок, ані офіційних дозволів у нас наразі немає», - розповів представник НСК.

Зазначимо, що на цей період припадають два домашні матчі «Динамо» в УПЛ: проти «Маріуполя» (5 травня) і «Шахтаря» (19 травня).

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: