«Дніпро» спростував інформацію про зняття 24-х очок з команди

«Дніпро» спростував інформацію про зняття 24-х очок з команди

Дніпровський клуб наголошує, щоб ЗМІ були уважнішими зі слухами

Офіційний сайт «Дніпра» спростовує інформацію про те, що з «дніпрян» знімуть 24 очка в таблиці Другої ліги.

Нагадаємо, у п’ятницю, 13 жовтня один із засновників «Металіста-1925» Сергій Стороженко заявив, що ФІФА може накласти на «Дніпро» суворі санкції через побиття ультрас вболівальників «Дніпра-1» і нардепа Юрія Берези.

Проте у дніпровському клубі спростовують дану інформацію.

«Напередодні деякі ЗМІ поспішили розповсюдити інформацію про санкції, накладені на наш клуб, у вигляді зняття 24-х очок. Зі свого боку, заявляємо, що це не відповідає дійсності. ФК «Дніпро» не отримував повідомлень від українських і міжнародних дисциплінарних органів про таке рішення. Крім того, немає ніяких змін і в турнірній таблиці на офіційному сайті ПФЛ України - організації, що проводить чемпіонат серед команд Другої ліги. «Дніпро» має 34 очки і перебуває на заслуженому другому місці», - повідомляє прес-служба команди.

Також дніпровський клуб наголошує, щоб ЗМІ були уважнішими зі слухами.

«Закликаємо всі ЗМІ користуватися в своїй роботі виключно офіційною інформацією, а не спекуляціями третіх осіб. Додамо, що опубліковані матеріали жодним чином не вплинули на робочий графік і настрій нашої команди перед центральним матчем 17-го туру чемпіонату України проти харківського «Металіста-1925», - йдеться у заяві прес-служби.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: